Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu yer dirilik kaybı olmaması kucakin önemlidir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan kuruluşlar için yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni yaşama kaybının önlenmesi yerine enikonu önemli bir konumda bulunmaktadır. Binaların esas antrelerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının keskin bir biçimde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı konstrüksiyonlarda ayazlık veya pencerelerden boşanmak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme mevla olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır binalarda arttırılan denetimler ile yanında yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri kesif bir incelemeye yayımcı tutulur. Bünyeların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin dışında, strüktürların haricinde kâin ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında dirilik kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok gestaltda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke ürkü Yangın çıkış kapısı istanbul pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha faik başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana verişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha şiddetli mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Genellikle metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı nöbet opsiyonel olarak hileınan hidrolik kısım ile daha kesif kullanım katkısızlanabilir.

Report this wiki page