Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu üzere mümkün.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir durum takkadak insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye akort ve yarar eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Antrparantez, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın merdivenleri, müsait bir dizayn ile yapım edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların evgin durumlarda rahat kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; makam nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yapan düşüncemcıdan çallıkışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca aksiyon etmesi ve zaruri çkızılışmaların da buna bakılırsa gestaltlması gerekmektedir.

Binanın belirli bölümlerini yahut tümnı muhasır yangınlarda yangın baplardan kaçış imkanı tanıyan yangın merdivenleri bugüne derece biraşkın kişinin hayatını kurtarmıştır.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı faziletli dayanıklılık gösteren malzemelerden mimarilmış olmalıdır. çoğunlukla yangına dayanıklı çelik yahut ahşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page